Članek
Vtisi z Bruslja
Objavljeno Apr 20, 2015

Pretekli teden je več kot 110 čebelarjev obiskalo Bruselj. G. in Ga Krivec sta poslala svoje vtise in upata, da bo še kdo poslal svoje vtise iz Bruslja.


Spoštovani predsednik!

Po dnevu in pol so se vtisi s potovanja po Belgiji že nekoliko uredili, zato je prav in pošteno, da se z ženo Mojco zahvaliva za dobro organiziran in izveden izlet. Moram reči, da sem bil te dni izjemno ponosen, da sem SLOVENSKI čebelar (to sem sicer itak, ampak tokrat sem bil še posebej), ponosen sem bil na slovensko Čebelarsko zvezo in na njeno vodstvo.
Zagotovo se ne zgodi pogosto, da se lahko neka (prostovoljna) dejavnost na takšen način predstavi vodstvu EU, le-ta pa ji z vso resnostjo izrazi podporo. Verjameva, da sva prisostvovala zelo pomembnemu dogodku (morda najpomembnejšemu doslej) v zgodovini delovanja ČZS, midva sva pri tem sodelovala in to nama je v veliko čast.

Še enkrat hvala, da sva bila lahko zraven, hvala za prijetno druženje in vso priznanje organizatorjem ter vsem, ki so vložili veliko truda, da se je vse izteklo tako, kot se je.

Lep pozdrav!

Tone in Mojca Krivec