Članek
Sodelovanje podjetja JUB in ČZS v projektu
Objavljeno Mar 10, 2016

Sodelovanje podjetja JUB in ČZS v projektu »JUBINI gredo za med«
Podjetje JUB in ČZS bosta sodelovala v skupni akciji, poimenovani »JUBINI gredo za med«. Naša poglavitna želja je, da bi kupci z nakupom katerega koli izdelka iz družine JUBIN podprli slovenske čebelarje. Tako bo podjetje JUB od vsakega prodanega izdelka iz družine JUBIN ČZS podarilo lonček barve JUBIN Decor in JUBIN Lasur, ta pa bo barvo namenila čebelarskim krožkom za obnovo šolskih čebelnjakov. Akcija bo potekala od 1. marca do 31. avgusta 2016 na vseh prodajnih mestih, na katerih JUB prodaja izdelke iz družine JUBIN.
V tem obdobju bodo vsi člani ČZS lahko kupili izdelke iz družine JUBIN z 20-odstotnim popustom. Uveljavljati ga bo mogoče v trgovini podjetja JUB Design Studio in v vseh Merkurjevih centrih, ki prodajajo izdelke iz družine JUBIN. V trgovini podjetja JUB bo mogoče popust uveljaviti ob predložitvi članske izkaznice, v Merkurjevih centrih pa ob predložitvi članske izkaznice in spodnje kode.
V letu 2016 nudimo tudi posebni popust pri nakupu JUBovih izdelkov za obnovo društvenih prostorov, objektov Čebelarske zveze Slovenije v višini 15%. Popust se lahko uveljavlja v trgovini podjetja JUB, ob predložitvi članke izkaznice.