Članek
Obvestilo za udeležence izobraževanja s področja zdravstvenega varstva čebel
Objavljeno Mar 10, 2016

Čebelarje začetnike in drugo zainteresirano javnost, ki se želite udeležiti izobraževanja čebelarjev začetnikov s področja zdravstvenega varstva čebel, ki ga organizira in izvaja VF Nacionalni veterinarski inštitut v okviru  posvetovanja in čebelarskega sejma ApiSlovenija 2016, ki bo v soboto, 12. marca 2016 v Celju, obveščamo, da bodo morali  za vstop na sejemsko prireditev plačati vstopnino v višini 7 EUR, ki pa se ne nanaša na izobraževanje, saj je le to brezplačno.
Izobraževanje bo potekalo od 9.30 do 12.30 ure v prostorih Celjskega sejma d.d., Dečkova ulica 1, Celje – modra dvorana, Hala E, predavateljica bo ga. Alenka Jurić, dr. vet. med. iz Nacionalnega veterinarskega inštituta, enota Celje.  
Če se prireditve ApiSlovenija 2016 ne boste udeležili, lahko opravite izobraževanje o zdravstvenem varstvu čebel na eni od drugih možnih lokacij (Postojna, Novo mesto, Lesce), po razporedu, ki je objavljen na spletni strani: www.vf.uni-lj.si/si/zdravstveno-varstvo-cebel/ inwww.czs.si/objave_podrobno_czs/7103.

Predstojnik VF NVI: prof. dr. Tadej Malovrh