Članek
SPREMEMBA: Obvestilo o izobraževanju s področja zdravstvenega varstva čebel -
Objavljeno Mar 07, 2024

Obveščamo vas o posodobljenem in popravljenem urniku izobraževanj o izvedbi programa izobraževanja s področja zdravstvenega varstva čebel v okviru uredbe, v programskem letu 2024. V predhodnem obvestilu se je pojavila napaka, ki je v tem dopisu popravljena in označena rdeče.

Pravilen termin izobraževanja z naslovom Huda gniloba čebelje zalege, v kraju Nova Vas, na področju NVI Nova Gorica je 12.3.2024 (in ne 12.5.2024).

Do izobraževanj navedenih v prilogi so upravičeni le udeleženci, ki so že vpisani v register čebelnjakov. Čebelarji boste za izpolnitev evidenčnih listov na izobraževanju potrebovali G-MID številko, zato jo imejte s seboj. Za udeležbo je nujna prijava na telefon ali elektronski naslov, ki je naveden v urniku ob posameznem predavanju.

Pogoj za udeležbo na praktičnih veterinarskih izobraževanjih je primerna obleka in obutev za teren in osebna zaščitna oprema. Za zaščitno čebelarsko obleko s pokrivalom za glavo in zaščitno mrežo za obraz (zaščitni klobuk) mora poskrbeti vsak udeleženec sam.

Urnik in več informacij najdete v prilogi.


#izobraževanje #društva #čebelarstvo #czs