Članek
Anketa
Objavljeno Aug 23, 2024

Spoštovani!

Na Centru RS za poklicno izobraževanje, v okviru projekta Modernizacija srednjega poklicnega in strokovnega izobraževanja 2022–2026 izvajajo raziskavo, s katero želijo ugotoviti, kakšno je stanje na področju izobraževanja in usposabljanja v kmetijskem sektorju, s poudarkom na identifikaciji pomanjkljivostih v znanjih, spretnostih in kompetencah dijakov in študentov ter učnih izidov v obstoječih izobraževalnih programih.

Vaša mnenja in izkušnje so ključnega pomena za boljše razumevanje stanja na področju izobraževanja in usposabljanja v sektorju. Menimo, da lahko z deljenjem vaših izkušenj bistveno prispevate k ugotovitvam raziskave, ki jo izvajamo, zato vas vljudno vabimo, da se odzovete našemu povabilu k izpolnitvi anketnega vprašalnika, ki se nahaja na naslednji povezavi: https://1ka.arnes.si/CPI-kmetijstvo.
Odgovarjanje na vprašanja vam bo vzelo okvirno 10 minut. Vaši odgovori bodo pri predstavitvi rezultatov raziskave anonimizirani, vse pridobljene informacije bodo uporabljene izključno za namen te raziskave.
Vašega prispevka k ugotovitvam naše raziskave bomo zelo veseli.

Lepo vas pozdravljam,

Dr. Jože Podgoršek
Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma
Sevno 13, 8000 Novo mesto
Tel: 07/39 34 700

#tajništvo #društva #čebelarstvo #czs #aktualno