Članek
Dobrodelni čebelarski pohod za deklico Karin
Objavljeno pred 3 dnevi

V soboto, 28. septembra 2024, vas vabimo na dobrodelni čebelarski pohod. Pot bo letos obsegala cca 30 km in veseli bomo, če se nam pridružite v čim večjem številu.

Ob 6.00 zjutraj se bomo zbrali in skupaj startali izpred Čebelarskega centra Slovenska Bistrica proti vznožju Bistriškega vintgarja. Nato se bomo skozi vintgar podali do Štampoharjevega mlina, kjer bomo iz vintgarja izstopili in skozi vas Ošelj nadaljevali proti Bojtini in naprej do Areha.
Iz Areha se bomo po Slovenski planinski poti podali proti Bellevueju nad Mariborom in vse do svojega končnega cilja v Mariboru (spodnja postaja vzpenjače).

Za prigrizke, pijačo in malico bo poskrbljeno. Na cilj bomo prispeli predvidoma med 15.00 in 16.00. Pot letošnjega pohoda nas bo vodila po planinski poti, ki zahteva tudi premagovanje višinskih razlik. Zato imejmo primerno obutev, hojo pa si lahko olajšamo tudi s pohodnimi palicami. Vse to pa nam ne predstavlja ovir, saj vemo, za kakšen namen bomo pot prehodili.
Vabimo vse čebelarke, čebelarje in ljubitelje pohodov, da se nam pridružite, saj nas čaka čudovita pot z razgledom in druženjem. Predvsem pa naj nas spodbuja misel, da bomo s tem tudi dobrodelni, zbrana sredstva bomo namenili sedemletni Karin. Da bi deklici omogočili čim lažje življenje, je za njen razvoj in napredek potreben redni obisk terapij, saj se je rodila s sindromom Coffin-Siris, kar pomeni celostni razvojni in govorni zaostanek, epilepsijo, ADHD in avtoagresijo.

Prijavnina na pohod: 20,00 EUR.
Svoj prispevek pa lahko tudi nakažete na TRR: SI56 0284 3026 4880 020.
SKLIC: 28092024.
Prijave in vse informacije na ines.zunic@czs.si ali 01 7296 100 in 041 337 854.

#tajništvo #društva #čebelarstvo #czs #aktualno