Članek
Razpis natečaja za najboljšo tehnološko rešitev v čebelarstvu za leto 2025
Objavljeno Sep 12, 2024

RAZPIS NATEČAJA ZA NAJBOLJŠO TEHNOLOŠKO REŠITEV V ČEBELARSTVU ZA LETO 2025

Komisija za tehnologijo čebelarjenja in varno hrano pri ČZS ter Javna svetovalna služba v čebelarstvu razpisujeta natečaj za najboljšo tehnološko rešitev v čebelarstvu za leto 2025, v katerem se išče najboljša nova tehnološka rešitev v čebelarstvu, torej na področju panjev, pripomočkov in opreme za delo s čebelami in čebeljimi pridelki, metodami dela in podobno.

Pogoj za sodelovanje je da najkasneje do 15. januarja 2025 na e-naslov: simon.golob@czs.si. pošljete kratek opis ter fotografije ali videoposnetke vašega izdelka oziroma tehnološke rešitve. Opis naj ne bo daljši od pol A4 strani in naj na kratko zajame bistvo in glavne lastnosti, način uporabe in namen prijavljene izboljšave. Vse prejete prijave bo pregledala in na podlagi ocenjevalnih kriterijev (dostopni na naši spletni strani) ocenila komisija ČZS za tehnologijo čebelarjenja in varno hrano.

Najboljše rešitve in njihovi avtorji bodo imeli možnost promocije oziroma predstavitve svojega izdelka na sejmu ApiSlovenija, v reviji Slovenski čebelar, ter v obliki objave in promocijskega videa na spletni strani ČZS.

Več informacij o natečaju lahko dobite na tel. št.: 030 604 015 ali na e-naslovu: simon.golob@czs.si.

Simon Golob, svetovalec za tehnologijo čebelarjenja pri JSSČ

VIDEO-Rezultati natečaja najboljših tehnoloških rešitev v čebelarstvu za leto 2023
Natečaj najboljših tehnoloških rešitev 2022- promocijski video
Natečaj najboljših tehnoloških rešitev 2021- promocijski video
Natečaj najboljših tehnoloških rešitev 2020- promocijski video

#tehnologija #društva #čebelarstvo #czs